Διοίκηση

Τη Διοίκηση έχει ο Συντονιστής Εκπαίδευσης, ο οποίος συντονίζει, διοικεί και εποπτεύει τις εκπαιδευτικές μονάδες και το εκπαιδευτικό προσωπικό σε δεκατρία (13) από τα δεκαέξι (16) Ομόσπονδα Κρατίδια (Βερολίνου, Αμβούργου, Βρέμης, Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Κάτω Σαξωνίας, Σαξωνίας, Σαξωνίας-Ανχάλτης, Βραδεμβούργου, Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, Θουριγγίας, Ρηνανίας-Παλατινάτου, Ζάαρλαντ) της περιοχής ευθύνης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, όπως επίσης και αυτές της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

 

Το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης εδρεύει στο Ντύσσελντορφ (ΓΣΕΝ), έχει άμεση επαφή με την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας και το Προξενείο. Λειτουργεί σαν σύνδεσμος των μεγάλων εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής.

Στις μονάδες αυτές εργάζονται διοικητικοί και εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να φέρουν σε πέρας τις ανωτέρω αρμοδιότητες του Συντονιστή Εκπαίδευσης.

Αναπληρωτής Συντονιστής για το σχολικό έτος 2019-2020, 2020-2021 2021-2022 είναι ο κ. Παρασκευάς Αθανασίου.Comments are closed.